Forum for el, VVS og ventilation

Kom tættere på dine kunder med Installator.dk's medieplatform

Udpluk af kunder på Installator.dk

Effektiv marketingplatform

Med Installator.dk rammer du dem der træffer de afgørende beslutninger inden for de tekniske installationsområder.

Installator.dk’s medieunivers er det eneste, der dækker fag­ områderne el, VVS og ventilation. Vi har været på markedet i mere end 50 år og har altid haft som mål at være den væsentligste informationskilde for ledere og ejere af branchens virksomheder. Den primære målgruppe er el­-installatører, VVS-­installatører, ventilation­ og kølemontører rådgivende Ingeniørfirmaer, samt leverandører og politiske organisationer og meningsdannere. 

Med installator.dk’s medieunivers rammer du ubetinget den bredeste og mest indflydelsesrige målgruppe af beslutnings­ dygtige installatører.

Installator.dk's marketingplatform består af en onlineportal, et nyhedsbrev og et magasin. 
Alle priser på dette site er ekskl. moms.

Installator.dk's målgruppeunivers

Ram en dedikeret målgruppe på tværs af platforme

Est. Magasinlæsere
16.640
Unikke besøg seneste 30 dage
19.927
Nyhedsbrevsmodtagere
4.805

“Installator.dk er baseret på en model med løbende samspil mellem redaktion, partnere og medlemmer. Alle kan bidrage aktivt med indhold og erfaringer, og på den måde være en indsigtsfuld vidensressource i processen med at udvikle Installator.dk til en stærk videnplatform”

Per Alberg
Business Manager, Installator.dk

Kontakt teamet

Workcation
Workcation

“Lemvigh-Müller har været Partner hos Installator.dk siden 2013. Samarbejdet kører godt, og vi får på en nem og effektiv måde synliggjort vores nyheder overfor installatø- rer, som er en af vores vigtige målgrupper. Vi anvender vores partnerskab på installator. dk til information om både nye produkter, cases og generelle nyheder fra Lemvigh- Müller. Vi får altid en god og hurtig service og kan anbefale dem som en professionel og troværdig samarbejdspartner.”

Line Møller Blankholm
Kommunikationschef, Lemvigh-Müller A/S